پرایمر ساختمانی چیست؟

 

علت استفاده از پرایمر در ساختمان چیست؟

آیا می دانید پرایمر ساختمانی چیست؟ پرایمر ساختمانی در واقع نوعی پیش پوشش برای سطوح است که قبل از رنگ کردن آن را استفاده می کنند. نقش پرایمر ساختمانی چیست؟ پرایمر سبب چسبندگی بهتر سطح و رنگ، افزایش دوام رنگ و محافظت بیشتر از مواد سطوح می شود. پرایمر به خوبی تمام منافذ سطح را می پوشاند. مواد تشکیل دهنده پرایمر می تواند کاملاً بدون خطر و دوست دار محیط زیست باشد. پرایمر در شرایط جوی مختلف مقاومت بسیار بالایی دارد و هزینه کردن برای آن دوام ساختمان را بالامی برد.

ترکیبات پرایمر ساختمانی چیست؟

پرایمر معمولاً از ۲۰ تا ۳۰% رزین مصنوعی، ۶۰ تا ۸۰% حلال و ۲ تا ۵% افزودنی تشکیل شده است. بعضی از پرایمر ها حاوی پلی اتیلن هستندو دوام بیشتری دارند.

کاربرد پرایمر ساختمانی چیست؟

پرایمر فرآورده ای رنگی است که سبب می شود رنگ نهایی نسبت به حالتی که تنها مورد استفاده قرار می گیرد چسبندگی بهتری داشته باشد. در واقع پرایمر پیوندی بین سطح و رنگ نهایی برقرار می کند. پرایمر هم از نظر شیمیایی و هم از نظر فیزیکی به واسطه ی تخلخل و چسبناکی گزینه ی کنترل شده ای برای این کاربرد است.

در بسیاری از مواقع پرایمر را برای رنگ کردن سطوح متخلخلی مانند سیمان یا چوب مورداستفاده قرار می دهند. استفاده از پرایمر روی دیوار های گچی نیز بسیار رایج است و حتی می تواند از رشد قارچ و کپک روی این دیوار ها نیز جلوگیری کند.

از پرایمر روی سطوح کثیفی که قابل تمیز کردن نیستند و یا به عنوان زیر کار رنگ های روشن نیز استفاده می کنند.

جایگزین های پرایمر

آمایش های جایگزین برای سطوح مانند اکتیواسیون پلاسما می توانند در مواردی نبود پرایمر را پوشش دهند و باعث چسبندگی بهتر شوند. کیفیت چسبندگی کاملاً بستگی به خواص تر کنندگی چسب روی سطوح دارد. تر کنندگی زمانی رخ می دهد که انرژی سطح بیشتر از انرژی سطحی چسب باشد. البته چسب های قوی (مانند رنگ) به خودی خود انرژی سطحی بالایی دارند.

اکتیواسیون پلاسما به جای پرایمر

اکتیواسیون پلاسیما به خوبی سطوح را برای چسبندگی بهتر آمایش می کند. برای مثال سطح پلیمری را تمیز می کند و تمام آلودگی های آلی را از بین می برد و لایه های پیوندی ضعیف را جدا میکند. اکتیواسون پلاسما می تواند سطح را با برقراری اتصالات عرضی قوی کند. به علاوه فرآیند پلاسما می تواند اکسید های فی را نیز از روی سطوح جدا کند. این کار سبب می شود رنگ کردن یا چسب زدن روی سطوح فی بسیار راحت تر انجام گیرد. از همه مهم تر، اکتیواسیون پلاسما در فشار طبیعی جو انجام می شود و سرعت بالایی نیز دارد.

در این نوشته با اینکه پرایمر ساختمانی چیست؟ و چه کاربرد هایی دارد به خوبی آشنا شدید.

منبع: پرایمر ساختمانی چیست؟


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : پرایمر ,سطوح ,ساختمانی ,پلاسما ,استفاده ,چسبندگی ,چسبندگی بهتر ,اکتیواسیون پلاسما ,انرژی سطحی ,ساختمانی چیست؟ ,ساختمانی چیست؟پرایمر
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

همیاران علم تراتیل شعریة وأدبیة بنکهة حویزیة thechampionrings رَفْرَفْه‌ی حُروفْ Rolondo درمان تخصصی اختلالات گفتار، زبان و بلع پرده بازار موسیقیدانان ایرانی؛ از گذشته تا امروز طراحی دکوراسیون داخلی | مرجع تخصصی دکوراسیون داخلی دانستنیها